Mátyás

Hídlap

Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagyra emlékeztek

Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagyra emlékeztek kedden a rendőrök Komárom-Esztergom megyében – írja a police.hu. Aznap az Esztergomi Rendőrkapitányságon és a megyei rendőr-főkapitányságon is véradást szerveztek, melyeken összesen hetvenegyen vettek részt.

Február 11-én, a megyei rendőr-főkapitányság vezetői, személyi állománya és családja megkoszorúzta Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagy dorogi temetőben található síremlékét, majd az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyertyagyújtással és főhajtással tisztelegtek a hős rendőr előtt.

Borbély Zoltán 2008. február 11-én szolgálatteljesítés közben vesztette életét. Az ő tiszteletére 2010 óta minden év február 11-én rendőrségi véradónapot tartanak, melyen önkéntes segítségnyújtással emlékeznek a hadnagyra, és minden szolgálatteljesítés közben elhunyt, vagy megsérült rendőrre.

(Forrás és képek: police.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements