Mátyás

Hídlap

Ideiglenes útzár lesz csütörtökön az esztergomi Helischer utcában

Február 13-án, csütörtökön a Prímás-szigeten található, Gőzhajó utcai parkoló bővítési munkálatai miatt több alkalommal is ideiglenes útzár várható a Helischer utcában – írja az esztergom.hu. A kivitelező Zöld-Út Kft. igyekszik a legrövidebb időszakra bevetni az útzárat.

Hernádi Ádám polgármester a közelmúltban közösségi oldalán jelentette be, hogy bővíteni fogják a Gőzhajó utcai murvás parkolót. Azóta el is kezdődtek a kivitelezés: elbontották többek között a Helischer József és a Gőzhajó utca sarkán található betonkerítést, régi vas kaput és használaton kívüli épületeket.

Csütörtökön a további bontási munkálatok miatt 8-14 óra között ideiglenesen lezárják a Helischer utcát, a korlátozás egyaránt érintheti a nagy parkolóba, a Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolába és a Pézsa Tibor Sportcsarnokba érkezőket is. A kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri.

(Forrás: esztergom.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements