Mátyás

Hídlap

Ismét felgyújtottak egy szemétkupacot Dorog határában

Gomolygó fekete füstre hívták fel szerkesztőségünk figyelmét február 12-én délután. Mint kiderült, megint valaki meggyújtotta a dorogi Lóga-tó feletti telkeknél összehordott hulladékot, melyet a tűzoltóknak kellett eloltaniuk. Utóbbi időben ez már a sokadik hasonló eset a városban.

A Dorogi-medence Regionális Hírportál megtudta, hogy 17:30-kor értesítették a katasztrófavédelmet arra, hogy sűrű füst száll fel arról a helyről, ahol rendszeresen szemetet égetnek egyesek. (Itt most tekintsünk el attól, hogy mire az egységek kiérnek természetesen a gyújtogató elhagyja a környéket, mintha “magától” kapott volna lángra a szemétkupac.)

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, megyei szóvivő a portálnak elmondta, hogy a Dorog és Kesztölc között ezúttal tizenöt négyzetméternyi területen felhalmozott hűtőszigetelés és szivacs égett. A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki, az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.
A füstöt egyébként több kilométeres távolságból is jól lehetett látni, dacára annak, hogy a gyújtogatás szürkületkor történt.

(Fotók: beküldött képek)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements