Aguszta

Hídlap

Dorogi, esztergomi és táti síelők remekeltek a Honda Kupán

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Honda Kupát a szlovákiai Donovalyban, ahol szép eredményeket értek el a dorogi, esztergomi és táti versenyzők. A SkiOutlet.hu verseny résztvevői egyfutamos óriás-műlesiklásban mérték össze tudásukat.

Az immár hagyománnyá vált, egyébként 1993-ban Ausztriában indult Országos Amatőr Gyermeksíbajnokságon ezúttal is több korcsoportban és nemenként is külön díjazták a legjobbakat. A „2015 Lányok” kategóriájában a hatos rajtszámmal versenyző dorogi Lung Zsófi az előkelő harmadik helyen végzett, méghozzá 00:55,03-as idővel.

A „2014 Fiúk” mezőnyében a táti Árendás Bánk Barnabás szerezte meg a harmadik helyet. A fiatal tehetség 00:35,25-ös idővel teljesítette a távot. A „2012 Fiúk” futamában Árendás Koppány Kornél 00:31,35-ös idővel a második helyre futott be és csak néhány tized másodperccel maradt el a győztestől.

A „2010 Fiúk” kategóriájának hatodik helyét szerezte meg a dorogi Lung Balázs, aki 00:32,47-es idővel ért célba. A „2009 Fiúk” versenyében szerepelt a Honda Kupa egyetlen esztergomi résztvevője. Háromszegi Milán végül 00:43,21-es idővel tizedik helyen végzett.

Gratulálunk!

(Forrás: sieljitthon.hu/skioutlet.hu)
(Borítókép: skioutlet.hu)

 

 

  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
  • Villanyoszlopot döntött ki egy autós Dorogon

    Elhajtott a helyszínről az a sofőr, aki kidöntött Dorogon egy beton villanyoszlopot – írja a Dorogi-medence. A rendőrség tájékoztatása szerint a jármű vezetője a Köztársaság úton haladt, amikor eddig ismeretlen okokból nekiütközött a lakótelep felőli oldalon található oszlopnak.

    Hídlap
Advertisements