Mátyás

Hídlap

Két körözött személyt kaptak el a rendőrök Esztergomban

Két körözött személyt fogtak el a rendőrök február 13-án, csütörtökön Esztergomban. Az egyik férfit ittas vezetés miatt keresték a hatóságok, míg a másik személy ellen sikkasztás miatt adtak ki elfogatóparancsot.

A dorogi járőrök 13 óra 30 perckor Esztergomban igazoltattak egy 55 éves helyi lakost. Az okmányai ellenőrzése közben kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék ittas járművezetés vétsége miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a kapitányságra előállították és őrizetbe is vették a személyt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön délután az esztergomi Rényi Dezső utcában igazoltattak egy 52 éves helyi férfit, akit sikkasztás miatt köröztek. Az egyenruhások őt is elállították, majd őrizetbe vették.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép: 24.hu)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements