Aguszta

Hídlap

Rajthoz áll Pónya Sára a biatlon világbajnokságon

Február 14-én áll rajthoz Pónya Sára a 2020-as Antholz-i Biatlon Világbajnokságon. A pilismaróti sportoló a 14:45-kor rajtó női, 7,5 kilométeres sprint versenyszámban szerepel. A futamon az Eurosport 1 élőben közvetíti, így akár őt is láthatjuk a tévé képernyőjén.

Pónya Sárát már nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen Magyarországot képviselve már több nívós versenyen, köztük idén janurá 23. és február 2. között a svájci Lenzerheidében megrendezett ifjúsági világbajnokságon is szerepelt.

A pilismaróti sportoló nemrégiben a Dorogi-medencének nyilatkozott arról, sikerült kvalifikálnia magát a 2020-as világbajnokságra, melyet feburár 12. és 23. között rendeznek meg az olaszországi Antholz-Anterselva-ban.

Mivel ez lesz az első világbajnoksága, így minden bizonnyal nem csak magának, hanem az országnak és szűkebb hazájának, a pilismarótiaknak is bizonyítani szeretne. Pónya Sára már a sportesemény második napján megméretteti magát: a péntek délutáni, tévében közvetített futamon 26-os rajtszámmal láthatjuk őt.

Szurkoljunk együtt Pónya Sárának.

(Borítókép: Fotograf Spáč Stanislav)
(Forrás: Hungarian Biathlon Team)

  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
  • Villanyoszlopot döntött ki egy autós Dorogon

    Elhajtott a helyszínről az a sofőr, aki kidöntött Dorogon egy beton villanyoszlopot – írja a Dorogi-medence. A rendőrség tájékoztatása szerint a jármű vezetője a Köztársaság úton haladt, amikor eddig ismeretlen okokból nekiütközött a lakótelep felőli oldalon található oszlopnak.

    Hídlap
Advertisements