Mátyás

Hídlap

Rajthoz áll Pónya Sára a biatlon világbajnokságon

Február 14-én áll rajthoz Pónya Sára a 2020-as Antholz-i Biatlon Világbajnokságon. A pilismaróti sportoló a 14:45-kor rajtó női, 7,5 kilométeres sprint versenyszámban szerepel. A futamon az Eurosport 1 élőben közvetíti, így akár őt is láthatjuk a tévé képernyőjén.

Pónya Sárát már nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen Magyarországot képviselve már több nívós versenyen, köztük idén janurá 23. és február 2. között a svájci Lenzerheidében megrendezett ifjúsági világbajnokságon is szerepelt.

A pilismaróti sportoló nemrégiben a Dorogi-medencének nyilatkozott arról, sikerült kvalifikálnia magát a 2020-as világbajnokságra, melyet feburár 12. és 23. között rendeznek meg az olaszországi Antholz-Anterselva-ban.

Mivel ez lesz az első világbajnoksága, így minden bizonnyal nem csak magának, hanem az országnak és szűkebb hazájának, a pilismarótiaknak is bizonyítani szeretne. Pónya Sára már a sportesemény második napján megméretteti magát: a péntek délutáni, tévében közvetített futamon 26-os rajtszámmal láthatjuk őt.

Szurkoljunk együtt Pónya Sárának.

(Borítókép: Fotograf Spáč Stanislav)
(Forrás: Hungarian Biathlon Team)

  • Oldalára borult egy kisteherautó Bajna és Gyermely között

    Eddig ismeretlen okokból kifolyólag felborult egy furgon február 23-án, vasárnap délután az 1105-ös út Bajna és Gyermely közötti szakaszán. Információink szerint a juhhodály melletti kanyarban történt balesethez a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották.

    Hídlap
  • Jogosítvány nélküli sofőrt kaptak el a rendőrök Dorogon

    Nem rendelkezett jogosítvánnyal az a 19 éves férfi, akit a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei állítottak meg Dorogon február 22-én este. Kiderült az is, hogy nem csak a sofőrrel, hanem a kocsival sincs minden rendben, hiszen a járműre nem kötötték meg a kötelező felelősségbiztosítást.

    Hídlap
Advertisements