Izidor

Hídlap

Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

Február 19-én, a Buzánszky Jenő Stadionbanban lejátszott első mérkőzésen összesen öt gól esett. Bár akkor a vendégek szereztek vezetést, végül a hazaiak örülhettek, hiszen négy találattal valósággal sokkolták a sikerre éhes óbudaiakat. Az összecsapáson kiváló formát nyújtott Borsos Vilmos dorogi kapus, aki a visszavágón is bizalmat kapott Németh Szabolcs vezetőedzőtől.

A második mérkőzésen a közönség nem láthatott az odavágóhoz hasonló gólzáport, a kapuk hálói is csak a hajrában rezzentek meg. A csereként beálló Vigh Ádám a 86., míg a Paudits Patrikot váltó Girsik Ádám a 92. percben bizonyult eredményesnek.

A mérkőzésen a játékvezető igen bőkezű volt a lapokkal, hiszen sárgából öt is kijutott a Dorognak. A III. Kerület csapatából Bori Gábornak villant a sárga, míg Tóth Dáriusnak a 69. percben piros lapot mutatott fel a bíró.

Végeredmény: III. Kerületi TVE 0:2 Dorogi FC

A Dorog így kettős győzelemmel jutott tovább a következő fordulóba.

(Borítókép: Dorog-III. Kerület hazai mérkőzés fényképe)

  • Megérkeztek Esztergomba az önkormányzat által rendelt maszkok

    “Kedves Esztergomiak! Ma délután megérkezett az Önkormányzatunk által rendelt 30.000 darab műtéti maszk. A maszkokból a jövő hét folyamán 2-2 darabot fogunk minden esztergomi háztartásba eljuttatni!” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

    Hídlap
  • Szemét égett Esztergom-kertvárosban

    Április 3-án, pénteken késő délután mintegy 20 négyzetméter területen felhalmozott szemét égett a dorogi Híd utca és az esztergom-kertvárosi Bocskai sor kereszteződésénél található területen – írja a Régió TV Esztergom. Arról nincsenek információk, hogy mi okozhatta a tüzet.

    Hídlap
Advertisements