Izidor

Hídlap

Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

“Dorogon a Fáy ltp mögött a patakpart is tele van szórva szöges virslivel. Kutyások járjatok nyitott szemmel!” – ezekkel a szavakkal hívta fel a figyelmet K. Róbertné szerdán délelőtt arra, hogy újabb városrészen jelent meg az elkövető.

Névtelen informátorunk azt mondta, hogy amikor reggel fél 9-kor arra járt, akkor látta, hogy két kutyatulajdonos már elkezdték összegyűjteni a virsliket. Egyébként a fiatal lakos arról is beszámolt, hogy biztosan 22 óra után járt arra a tettes, mivel akkor még nem borította el a patakpartot a “jutalomfalat”.

Ezidáig nem hallottam hasonló esetről, viszont azt tudom, hogy Dorogon, különösen a lakótelep környékén sokak szemét szúrják a kutyák. – mondta olvasónk, majd hozzátette: mivel nincsen a városban kutyafuttató, az itt élők a patakpartra viszik le játszani és sétálni házi kedvenceiket.

A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt az esettel kapcsolatban.

(Cikkben szereplő kép: Piros János)

 

 

  • Megérkeztek Esztergomba az önkormányzat által rendelt maszkok

    “Kedves Esztergomiak! Ma délután megérkezett az Önkormányzatunk által rendelt 30.000 darab műtéti maszk. A maszkokból a jövő hét folyamán 2-2 darabot fogunk minden esztergomi háztartásba eljuttatni!” – jelentette be Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

    Hídlap
  • Szemét égett Esztergom-kertvárosban

    Április 3-án, pénteken késő délután mintegy 20 négyzetméter területen felhalmozott szemét égett a dorogi Híd utca és az esztergom-kertvárosi Bocskai sor kereszteződésénél található területen – írja a Régió TV Esztergom. Arról nincsenek információk, hogy mi okozhatta a tüzet.

    Hídlap
Advertisements