Hermina

Hídlap

Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

Hirdetések

“Dorogon a Fáy ltp mögött a patakpart is tele van szórva szöges virslivel. Kutyások járjatok nyitott szemmel!” – ezekkel a szavakkal hívta fel a figyelmet K. Róbertné szerdán délelőtt arra, hogy újabb városrészen jelent meg az elkövető.

Névtelen informátorunk azt mondta, hogy amikor reggel fél 9-kor arra járt, akkor látta, hogy két kutyatulajdonos már elkezdték összegyűjteni a virsliket. Egyébként a fiatal lakos arról is beszámolt, hogy biztosan 22 óra után járt arra a tettes, mivel akkor még nem borította el a patakpartot a “jutalomfalat”.

Ezidáig nem hallottam hasonló esetről, viszont azt tudom, hogy Dorogon, különösen a lakótelep környékén sokak szemét szúrják a kutyák. – mondta olvasónk, majd hozzátette: mivel nincsen a városban kutyafuttató, az itt élők a patakpartra viszik le játszani és sétálni házi kedvenceiket.

A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt az esettel kapcsolatban.

(Cikkben szereplő kép: Piros János)

Hirdetések
  • Kikapott a Dorogi FC a Pécstől

    Négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a Pécsi MFC ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A „bányász rangadón” a vendégek már a 12. percben hátrányba kerültek és bár voltak ígéretes helyzeteik, a szépítés nem jött össze.

    Hídlap
  • Építkezés miatt szerdáig lezártak egy útszakaszt Nagymaroson

    Augusztus 3-tól 5-ig, azaz hétfő 8 órától szerda 17 óráig lezárták a nagymarosi Pince utca Szent Erzsébet tér – Pince utca 20. közötti szakaszát – közölte hivatalos oldalán a nagymarosi önkormányzat. Arra kérik a lakosokat, hogy a jelzett időszakban ne parkoljanak a lezárt úton.

    Hídlap