Bulcsú

Hídlap

Bezár a könyvtár, az olvasókör és a Féja Géza Közösségi Ház

Március 13-tól határozatlan ideig nem fogad látogatókat a Szentgyörgymezői Olvasókör, a Féja Géza Közösségi Ház és a Helischer József Városi Könyvtár – jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere.

Hernádi Ádám azt írta, hogy Schottner Norbert jegyzővel egyetértésben a koronavírus-járvány megelőzésének és esetleges terjedésének megakadályozása céljából rendelte el az intézmények bezárását.

A könyvtár munkatársai hétköznaponként, munkaidőben a 06-33-523-170-es telefonszámon várják az olvasók igényeit. A kért könyvek kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik.

(Forrás: Hernádi Ádám közösségi oldala)

(Borítókép: konyvtar.proteo.hu)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements