Erhard

Hídlap

Multivitaminokat kapnak a nagysápi nyugdíjasok

„Ahogy azt néhány nappal korábban ígértem, minden hetven év feletti lakosunknak egy doboz, másfél hónapra elegendő immunerősítő multivitamin tablettát fogunk eljuttatni, mintegy százötven háztartásba” – jelentette be Balogh Miklós polgármester a Nagysáp nevű Facebook oldalon.

Az áru meg is érkezett, így a terveknek megfelelően március 23-án, azaz hétfőn reggel meg is kezdték a vitaminok kiszállítását. Balogh Miklós egyébként arra is felhívta a figyelmet, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel nem fognak bemenni a lakásokba, hanem ahol tudnak ott becsengetnek és egy kis táskában a kapura akasztják a csomagot.

– Kérem Önöket, hogy számítsanak az érkezésükre! – tette hozzá.

A bejegyzésből kiderül, hogy a multivitamin összetétele kimondottan az ötven év felettiek számára hasznos és  ha a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett naponta egy szem tablettát bevesznek, akkor nagyban segíthetik szervezetük ellenálló képességét.

(Forrás: Nagysáp Facebook oldala)

 

 

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements