Bulcsú

Hídlap

Multivitaminokat kapnak a nagysápi nyugdíjasok

„Ahogy azt néhány nappal korábban ígértem, minden hetven év feletti lakosunknak egy doboz, másfél hónapra elegendő immunerősítő multivitamin tablettát fogunk eljuttatni, mintegy százötven háztartásba” – jelentette be Balogh Miklós polgármester a Nagysáp nevű Facebook oldalon.

Az áru meg is érkezett, így a terveknek megfelelően március 23-án, azaz hétfőn reggel meg is kezdték a vitaminok kiszállítását. Balogh Miklós egyébként arra is felhívta a figyelmet, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel nem fognak bemenni a lakásokba, hanem ahol tudnak ott becsengetnek és egy kis táskában a kapura akasztják a csomagot.

– Kérem Önöket, hogy számítsanak az érkezésükre! – tette hozzá.

A bejegyzésből kiderül, hogy a multivitamin összetétele kimondottan az ötven év felettiek számára hasznos és  ha a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett naponta egy szem tablettát bevesznek, akkor nagyban segíthetik szervezetük ellenálló képességét.

(Forrás: Nagysáp Facebook oldala)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements