Bulcsú

Hídlap

Mobil bankfiókkal várják az ügyfeleket Verőcén

A pénzügyi szolgáltatások biztosítása érdekében, a szolgáltató és az önkormányzat egyeztetésének eredményeként várhatóan hetente Mobil bankfiókkal biztosítja a Takarékbank az ügyfélfogást Verőcén. Kérik a lakosokaz, hogy a pénzügyek intézésében nyújtsanak segítséget az időseknek.

A helyi bankfiók a járványügyi helyzet miatt zárva tart, ezért Verőcén március 25-én és a továbbiakban minden szerdán 10-14 óra között az Árpád utca 21. címen lesz elérhető a mobil bankfiók.

A helyszínen minden alapvető banki szolgáltatást igénybe vehetnek az ügyfelek, sőt még egy ATM készülék is várja majd őket.

Egyébként a legközelebbi bankfiókok – ahol szintén találhatók bankautomaták – Nagymaroson (Király utca 1/a), illetve Vácon (Káptalan utca 14). A szolgáltató arra kér mindenkit, hogy csak legszükségesebb esetekben keressék fel a két fiókot.

(Forrás és kép: Verőcei önkormányzat)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements