Erhard

Hídlap

Mobil bankfiókkal várják az ügyfeleket Verőcén

A pénzügyi szolgáltatások biztosítása érdekében, a szolgáltató és az önkormányzat egyeztetésének eredményeként várhatóan hetente Mobil bankfiókkal biztosítja a Takarékbank az ügyfélfogást Verőcén. Kérik a lakosokaz, hogy a pénzügyek intézésében nyújtsanak segítséget az időseknek.

A helyi bankfiók a járványügyi helyzet miatt zárva tart, ezért Verőcén március 25-én és a továbbiakban minden szerdán 10-14 óra között az Árpád utca 21. címen lesz elérhető a mobil bankfiók.

A helyszínen minden alapvető banki szolgáltatást igénybe vehetnek az ügyfelek, sőt még egy ATM készülék is várja majd őket.

Egyébként a legközelebbi bankfiókok – ahol szintén találhatók bankautomaták – Nagymaroson (Király utca 1/a), illetve Vácon (Káptalan utca 14). A szolgáltató arra kér mindenkit, hogy csak legszükségesebb esetekben keressék fel a két fiókot.

(Forrás és kép: Verőcei önkormányzat)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements