Erhard

Hídlap

Mosható szájmaszkokra van szüksége a sárisápi tűzoltóknak

„Sajnos minket is elért a járvány okozta készlethiány, aminek következtében nem tudtuk beszerezni a koronavírus miatt szükséges szájmaszkokat” – közölte a közösségi oldalán az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp (ÖTES) csapata. Előre is köszönik a lakosok segítségét!

Az egyesület azt írta, hogy nagy szükségük lenne a szájmaszkokra, mivel szeretnék betartani a vírushelyzet okozta szabályokat és csak úgy vigyázhatnak mások egészségére, ha riasztás közben a tagjaik is viselik ezeket a kiegészítőket.

Ezért arra szeretnék kérni a lakosságot, hogy aki tud nekik a bevetésekhez használatos, mosható szájmaszkokat, az keresse fel őket a 06-30-275-1802-es, valamint a 06-30-204-7516-os telefonszámon, vagy küldhetnek üzenetet nekik a Facebookon.

„Előre is köszönjük az információkat, segítséget – és továbbra is, aki teheti, maradjon otthon, vigyázzunk egymásra!”

(Forrás: Sárisáp Öte)

(Borítókép: szajmaszkok.hu)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements