Erhard

Hídlap

Családi ház tetőszerkezete égett Táton

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag lángra kapott, majd teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete kedden este Táton – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Információink szerint személyi sérülés nem történt, a lakókat kiköltöztették.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy tájékoztatása szerint az Árpád utcában történt tűzesethez négy különböző helyről, Bajnáról, Esztergomból, Nyergesújfaluról és Tatabányáról is érkeztek tűzoltók. Az egységek közös erővel, négy vízsugár és létraszer segítségével oltották el a tüzet.

A kilencven négyzetméter alapterületű családi házban hét felnőtt és két kiskorú gyermek élt. Őket a rokonoknál helyezték el.

(Forrás: katasztrófavédelem)

(Fotó: Kriszeg Sándor c. tű. szds.)

 

 

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements