Bulcsú

Hídlap

Családi ház tetőszerkezete égett Táton

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag lángra kapott, majd teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete kedden este Táton – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Információink szerint személyi sérülés nem történt, a lakókat kiköltöztették.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy tájékoztatása szerint az Árpád utcában történt tűzesethez négy különböző helyről, Bajnáról, Esztergomból, Nyergesújfaluról és Tatabányáról is érkeztek tűzoltók. Az egységek közös erővel, négy vízsugár és létraszer segítségével oltották el a tüzet.

A kilencven négyzetméter alapterületű családi házban hét felnőtt és két kiskorú gyermek élt. Őket a rokonoknál helyezték el.

(Forrás: katasztrófavédelem)

(Fotó: Kriszeg Sándor c. tű. szds.)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements