Bulcsú

Hídlap

Vízvezeték-hálózatot újítanak fel Dömösön

A napokban vízvezeték-hálózat felújítási munkálatok kezdődtek a dömösi Dobogókői utcában. A kivitelezést a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) megbízásából a Mango-Tex Kft. végzi el, a szakemberek várhatóan április végéig végeznek is.

A cég közleménye szerint az útpályán épülő gerincvezeték építése szakaszosan történik, emiatt számítani kell a forgalmi rend időszakos változására is. Előfordulhat, hogy a munkavégzés alá volt szakaszokon az utat teljes szélességében lezárják, ebben az esetben az utca szabad részei két oldalról megközelíthetők lesznek.

A Mango-Tex Kft. arra is felhívja a figyelmet, hogy az érintett útszakaszon cserélik a bekötéseket, ehhez azonban kérik a lakosság segítségét is, mivel a bekötő vezeték építéséhez be kell jutniuk az ingatlanokon található vízóra aknához.

A munka ütemezése érdekében mindenképpen egyeztetniük kell az utcában élőkkel. Arra kérnek mindenkit, hogy vagy a 06-30-200-0974-es telefonszámon, vagy a balogh.zsolt@mangotex.hu címen, vagy személyesen a területen dolgozó kollégáknál adják meg elérhetőségeiket.

Egyébként a Dömös Infó nevű Facebook oldal azt írja: „A Petőfi-téri parkoló ( Posta tér ) egy része a Dobogókői utcai munkálatok miatt lezárásra került.”

(Borítókép: Dömös Infó)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements