Erhard

Hídlap

Vízvezeték-hálózatot újítanak fel Dömösön

A napokban vízvezeték-hálózat felújítási munkálatok kezdődtek a dömösi Dobogókői utcában. A kivitelezést a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) megbízásából a Mango-Tex Kft. végzi el, a szakemberek várhatóan április végéig végeznek is.

A cég közleménye szerint az útpályán épülő gerincvezeték építése szakaszosan történik, emiatt számítani kell a forgalmi rend időszakos változására is. Előfordulhat, hogy a munkavégzés alá volt szakaszokon az utat teljes szélességében lezárják, ebben az esetben az utca szabad részei két oldalról megközelíthetők lesznek.

A Mango-Tex Kft. arra is felhívja a figyelmet, hogy az érintett útszakaszon cserélik a bekötéseket, ehhez azonban kérik a lakosság segítségét is, mivel a bekötő vezeték építéséhez be kell jutniuk az ingatlanokon található vízóra aknához.

A munka ütemezése érdekében mindenképpen egyeztetniük kell az utcában élőkkel. Arra kérnek mindenkit, hogy vagy a 06-30-200-0974-es telefonszámon, vagy a balogh.zsolt@mangotex.hu címen, vagy személyesen a területen dolgozó kollégáknál adják meg elérhetőségeiket.

Egyébként a Dömös Infó nevű Facebook oldal azt írja: „A Petőfi-téri parkoló ( Posta tér ) egy része a Dobogókői utcai munkálatok miatt lezárásra került.”

(Borítókép: Dömös Infó)

 

 

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements