Erhard

Hídlap

Tíz perc alatt elfogták a vasvillával garázdálkodó tokodi férfit

A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A police.hu tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismert, a nyomozók pedig lefoglalták a vasvilláját.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 25-én, szerdán kora délután egy tokodi lakos jelezte, hogy az utcára nyíló garázsának ajtaját vasvillával szurkálja egy helyi férfi.

A helyszínre érkezett körzeti megbízottak a nyomokat észlelték, de a tettest nem találták. Az adatgyűjtés után a férfit azonosították, majd tíz perc után a lakásában meg is találták. Az elkövetőt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

(Forrás: police.hu)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements