Fülöp, Evelin

Hídlap

Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

Ahogy terjed a koronavírus, úgy egyre többen, köztük zenészek, tudósok és ismert személyiségek is arra szólítják fel a lakosokat, hogy tartsák be az Operatív Törzs ajánlásait és ha tehetik, akkor maradjanak otthon.

Most a Komárom-Esztergom megyei labdarúgó bajnokságokban tevékenykedő sporik vonták fel magukra a figyelmet.

-úgy gondoljuk, hogy jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy otthon maradjunk, ezzel megóvhatjuk saját és másunk egészségét is. A piros lapot pedig ennek a jelképeként adjuk körbe „Komáromtól Esztergomon át egészen Tatabányáig” – mondta Jászberényi Marcell, a Dorog-Esztergom körzeti játékvezetők vezetője.

🚷 A KEM JB egy kezdeményezésre invitálta a megyei játékvezetőket, csatlakozva ezzel egy országos felhíváshoz, a #maradjotthon kampányhoz.😷A koronavírus járvány rövid időn belül nagy változást hozott nem csak a mi életünkben, hanem az egész világ működésében. 🏠 Komárom-Esztergom megyén átívelő piroslapot "indítottak útnak" megyei játékvezetőink, felhívva ezzel a figyelmet az otthon maradás fontosságára.💪Jelenleg nincs más feladatunk csak az, hogy maradjunk otthon, megőrizzük saját magunk és közvetlen környezetünk egészségét. ❤ EGYÜTT túl leszünk rajta, KÖZÖSEN kiállítjuk a vírust az életünkből.⬇️‼FIGYELEM‼ ⬇️

Közzétette: Kemspori – 2020. április 8., szerda

A jelenlegi járványügyi helyzet nagy változást hozott mindenki életében, köztük a sporttársakéban is, akik úgy vélik: csak akkor állíthatjuk meg a vírust, ha betartjuk a szabályokat. A videójukhoz egyébként sikerült megnyerniük néhány kollégát, akik bátran adták arcukat ehhez a kezdeményezéshez. Többek között a megye legjobb 25 év alatti játékvezetője (Drabon Barnabás) az év felfedezettje (Paulovics Bence), rutinos „öreg” kollégák, sőt még egy megyei ellenőrt is megnyertek a kisfilmhez.

-A videó lényege, hogy „online piros lapot” felmutatva jelképesen kifejezzük azt, hogy jelenleg nincs más dolgunk, csak az, hogy otthon maradjunk. Ezt egy fontos üzenetként szántuk a társadalomnak.  – jegyezte meg.

Jászberényi Marcell egyébként azt is elmondta, hogy a labdarúgók közül többek is kommentben jelezték, hogy „ismerős számukra a mozdulat”. Persze rögtön meg is nyugtatták a sporikat, hiszen ők is megértették az üzenetet.

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements