Mihály

Hídlap

Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

Hirdetések

Ahogy terjed a koronavírus, úgy egyre többen, köztük zenészek, tudósok és ismert személyiségek is arra szólítják fel a lakosokat, hogy tartsák be az Operatív Törzs ajánlásait és ha tehetik, akkor maradjanak otthon.

Most a Komárom-Esztergom megyei labdarúgó bajnokságokban tevékenykedő sporik vonták fel magukra a figyelmet.

-úgy gondoljuk, hogy jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy otthon maradjunk, ezzel megóvhatjuk saját és másunk egészségét is. A piros lapot pedig ennek a jelképeként adjuk körbe „Komáromtól Esztergomon át egészen Tatabányáig” – mondta Jászberényi Marcell, a Dorog-Esztergom körzeti játékvezetők vezetője.

🚷 A KEM JB egy kezdeményezésre invitálta a megyei játékvezetőket, csatlakozva ezzel egy országos felhíváshoz, a #maradjotthon kampányhoz.😷A koronavírus járvány rövid időn belül nagy változást hozott nem csak a mi életünkben, hanem az egész világ működésében. 🏠 Komárom-Esztergom megyén átívelő piroslapot "indítottak útnak" megyei játékvezetőink, felhívva ezzel a figyelmet az otthon maradás fontosságára.💪Jelenleg nincs más feladatunk csak az, hogy maradjunk otthon, megőrizzük saját magunk és közvetlen környezetünk egészségét. ❤ EGYÜTT túl leszünk rajta, KÖZÖSEN kiállítjuk a vírust az életünkből.⬇️‼FIGYELEM‼ ⬇️

Közzétette: Kemspori – 2020. április 8., szerda

A jelenlegi járványügyi helyzet nagy változást hozott mindenki életében, köztük a sporttársakéban is, akik úgy vélik: csak akkor állíthatjuk meg a vírust, ha betartjuk a szabályokat. A videójukhoz egyébként sikerült megnyerniük néhány kollégát, akik bátran adták arcukat ehhez a kezdeményezéshez. Többek között a megye legjobb 25 év alatti játékvezetője (Drabon Barnabás) az év felfedezettje (Paulovics Bence), rutinos „öreg” kollégák, sőt még egy megyei ellenőrt is megnyertek a kisfilmhez.

-A videó lényege, hogy „online piros lapot” felmutatva jelképesen kifejezzük azt, hogy jelenleg nincs más dolgunk, csak az, hogy otthon maradjunk. Ezt egy fontos üzenetként szántuk a társadalomnak.  – jegyezte meg.

Jászberényi Marcell egyébként azt is elmondta, hogy a labdarúgók közül többek is kommentben jelezték, hogy „ismerős számukra a mozdulat”. Persze rögtön meg is nyugtatták a sporikat, hiszen ők is megértették az üzenetet.

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap