Fülöp, Evelin

Hídlap

Karantén videóval jelentkeztek a dági asztaliteniszezők

Különleges videóval jelentkezett a Dág KSE Asztalitenisz szakosztálya: a helyi ping-pongosok már hosszú ideje nem gyakorolhatnak közösen, így mindenki a saját otthonában, illetve udvarában tréningezik. Ha már fizikailag nem is, legalább így újra együtt lehet a csapat.

Dágot nyugodtan emlegethetnénk a vidéki sport fellegváraként, hiszen a községben élők vagy ping-pongoznak vagy röplabdáznak, ha pedig nem sportolnak, akkor szurkolóként biztatják társaikat.

Ahogy az esztergomi kézilabdázók, úgy a dági asztaliteniszezők is beálltak a sorba és elkészítették a saját karanténedzésüket. A labda valóságos falujáró túrára indul: a videóban szereplők ízelítőt adtak a tudásukból, majd mindig tovább passzolták valakinek a játékszert. Egyesek szobában ülve, mások az udvaron pattogtatták a labdát.

Egy hölgy például a konyhai asztalát alakította át játékra alkalmas célra, az ő esetében a kilogrammos kiszerelésű lisztek alkották a hálót. Végül a sort Pósfai Zsolt edző zárja, aki „Várunk vissza benneteket!” kijelentéssel jelezte: ha vége a járványnak, mindenkit várnak újra a sportcsarnokban.

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements