Fülöp, Evelin

Hídlap

Aljnövényzet gyulladt meg Esztergom-Kertvárosban

Május 16-án, szombaton délelőtt mintegy ötszáz négyzetméteres terület égett Esztergom-Kertvárosban, a vasútállomás közelében – írja katasztrófavédelmi információkra hivatkozva a dorogimedence.hu.

A portál Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagytól megtudta, hogy a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység gyorsbeavatkozó vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

A füstöt egyébként a környező településekről is látni lehetett, borítóképünk a Dorog 132/35/22 kV-os alállomáshoz vezető útról készült.

(Forrás: Dorogi-medence)

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements