Fülöp, Evelin

Hídlap

Tragédia Süttőn: ketten haltak meg a háztűzben

Ketten vesztették életüket május 16-án éjjel Süttőn, ahol eddig ismeretlen körülmények között tűz ütött ki egy családi házban. A police.hu tájékoztatása szerint az épületben hárman voltak: egy 26 éves férfi kimenekült, egy 30 éves nő és egy 41 éves férfi viszont nem tudott kijutni a lakásból.

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint a Táncsics Mihály utcában található, mintegy száz négyzetméter alapterületű épület alsó szintjének két helyisége is lángra kapott. A tűz a padlástérre nem terjedt át.

Feltehetőleg robbanás is történt a házban, amelyben hárman tartózkodtak a tűz keletkezésekor. A helyszínre a bajnai és nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a lángokat és elvégezték az utómunkálatokat.

A police.hu tájékoztatása szerint a házból kimenekült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a tűzesetet.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/police.hu)

Advertisements

  • Tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma

    Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu. Újabb 8 idős beteg hunyt el, így már 499-en vesztetették életüket a koronavírusban.

    Hídlap
  • Többször is ittasan vezetett, börtönbe kerülhet

    Letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt az esztergomi férfit, akit többször is ittas vezetésen kaptak. Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörös visszaeső sofőrt tiltsák el a közügyektől, valamint a járművezetéstől is.

    Hídlap
Advertisements