Örs, Stella

Hídlap

Bódult állapotban vezetett, ötven napra elzárhatják

Amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmények elkövetését és lemond a tárgyalásához való jogáról, úgy őt a bíróság 50 nap elzárásra ítélheti, emellett eltilthatják a járművezetéstől. A piliscsabai férfi bódult állapotban ült a volán mögé.

Hirdetések

A vádirat szerint a vádlott 2019. augusztus 7-én cannabist szerzett Budapesten. A kábítószer elfogyasztása után bódult állapotban vezetett. A rendőrök 22 óra 10 perckor Leányváron, a Bécsi úton állították meg őt.

A férfit a bíróság 2017-ben garázdaság vétsége és más bűncselekmény elkövetése miatt 10 hónap fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 évre felfüggesztette. Továbbá 2019-ben rongálás vétsége miatt pénzbüntetésre ítélték őt.

(Borítókép: slagerradio.ro)

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Hirdetések
  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap