Zsuzsanna

Hídlap

Blues fesztivál Lábatlanon

20/07/2018 - 21/07/2018 Egész napos

Idén is megszervezik Lábatlanon az immáron több, mint 15 éve működő blues fesztivált. Legendákat és legendás dallamokat idéző fellépői mellett kuriózumnak számít térségünkben a természetközeli helyszín.

A szervezők külön hangsúlyt fektetnek arra, hogy felhívják a figyelmet a természet szépségeire, annak megóvására. Éppen ezért lett a fesztivál szlogenje: „Élő környezetben élő zenével”.

A fesztivál kétnapos, július 20-21-én (péntek-szombat) kerül megrendezésre a lábatlani Gerenday Közösségi Ház színpadán. A fellépők listája és részletes program a facebook eseménynél:

https://www.facebook.com/events/1738399082906733/?active_tab=about

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap