Zsuzsanna

Hídlap

Idén is lesz Pipi Fesztivál Piliscséven

06/07/2018 - 07/07/2018 Egész napos

Július 6-7. között rendezik meg az idei Piliscsévi Pincefalu, becenevén a Pipi Fesztivált. A szervezők azt ígérik, hogy az érdeklődők megismerhetik a helyi borosgazdák mindennapi életét, megtekinthetik a Pincefalu hangulatos présházait, borospincéit és megkóstolhatják a helyi készítésű borokat.

Mindemellett tapasztalatot cserélhetnek a szőlőtermesztéssel és borkészítéssel kapcsolatos teendőkről, továbbá megismerkedhetnek a helyi néphagyományokkal.

Idén a sportolni vágyók is megtalálhatják a számításaikat a fesztiválon. A szombati napon ugyanis a Pilis Mountain Trail Terepfutó versenyen bizonyíthatnak.

A hangulatról számtalan fellépő mellett olyan zenekarok gondoskodnak, mint a Hiperkarma. Részletes program és további információk a facebook eseménynél:

https://www.facebook.com/events/143531053188458/

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap