Zsuzsanna

Hídlap

Megáll az idő a Kaleidoszkóp Házban

05/07/2018 20:00 - 22:00

A rekkenő hőségben igazi felüdülés lehet beülni a Kaleidoszkóp Ház udvarára mozizni egyet. A nyár folyamán minden második csütörtökön magyar filmklasszikusokkal és nagysikerű mai alkotásokkal várják az érdeklődőket.

A következő vetítés július 5-én lesz, műsoron a Megáll az idő. Gothár Péter filmje egy korszak esszenciája, mely szókimondó, nosztalgikus hangulatot ígér.

A további vetítések időpontjai az esemény leírásában:
facebook.com/events/181416275875940/

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap