Klaudia

Hídlap

Megmérettetnek a borok Piliscséven

07/04/2018 00:00

Szeretettel várja az érdeklődőket a XIII. alkalommal megrendezésre kerülő, nyílt borversenyére a Piliscsévi Pincefalu Egyesület és a Pilisi Térség Nemzetiségei. Bárhol termelt vagy vásárolt szőlőből készített saját borral lehet nevezni, melyből a gazda legalább 50 literes mennyiséggel rendelkezik.

A borminták leadására március 20-án, kedden 15 és 20 óra között van lehetőség a Piliscsévi Művelődési Házban. Ezt követően a borokat március 23-án, zártkörűen bírálják el.

A vacsorával egybekötött, ünnepélyes eredményhirdetésre 2018. április 7-én 18 órai kezdettel kerül sor, a Dimitrov Pincében (Piliscsév, Ady Endre utca 16.).

További információ a borversennyel kapcsolatban:
Telefon:+36-30-311-8718
e-mail: pincefalu@gmail.com

  • Rendhagyó énekórát tartott a Muzsikás

    Rendhagyó énekórát tartott a Muzsikás Együttes hétfőn Esztergomban. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar népzenei együttes a József Attila és a Babits Mihály Általános Iskolában tanuló gyerekekhez hozta közelebb a népzenét.

    Hídlap
  • A keresztényüldözésről nyílt kiállítás Esztergomban

    Egy tizenkét tablóból álló kiállítás nyílt az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet iskola aulájában hétfő reggel. A tárlat a napjainkban lévő keresztényüldözést mutatja be tényfeltáró adatokkal.

    Hídlap