Zsuzsanna

Hídlap

Motocross tábor a Palán

26/07/2018 - 29/07/2018 Egész napos

Július 26-29. között idén is az Öböl Music Beach ad otthont a Borka MX Camp számára. A Pala partján berendezett alaptábor mellett a hétvége folyamán több közeli pályát és helyszínt látogathatnak meg az érdeklődők.

Ilyen helyszín többek között a felvidéki Köbölkút és az esztergomi MX Pálya. Emellett családias hangulat, sütés-főzés a parton, strand és kiváló hangulat várja az érdeklődőket.

További információk és részletes program:
facebook.com/events/2488092111217078/

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap