Endre, Elek

Hídlap

Nagytakarítás Nyergesújfalun

21/04/2018 Egész napos

A Föld Napjához kapcsolódva, április 21-én, szombaton takarítást szerveznek Nyergesújfalun, a Május 1 tér melletti zöldterületeken, így a kiserdőben is.

A helyszín kiválasztásának egyik oka, hogy fel szeretnénk hívni a lakosság figyelmét a terület problémájára, aktivizálni a jövőbeni nagyobb odafigyelésre, és nem utolsó sorban, hogy pályázati segítséggel – és remélhetőleg az itt élők közösségi életének javítására – közösségi kert létesül a parkoló melletti terület egy részén, ami további fejlesztéseket vonhat maga után – írta közleményében Mihelik Magdolna, Nyergesújfalu polgármestere.

A következő évben más helyszínen folytatnánk, ott, ahol cselekvő igény van a környéken élők részéről a közös munkára és az igényesebb környezetre.

Gyülekező április 21-én, 9 órakor a Május 1 térnél.

  • Csillaghullás Minifesztivál Kesztölcön

    Változatos programokkal valódi minifesztivált szerveznek Kesztölcön augusztus 4-én. A rendező Virágzó Kesztölc Egyesület éjszakai csillagles túrával, előadásokkal, zenével, lampionokkal és igazi piknik hangulattal várja majd az érdeklődőket. Helyszín az Erdészház Turistaszálló.

    Hídlap