Zsuzsanna

Hídlap

Örökzöld melódiák a Tár-lak Szalonban

01/07/2018 17:00 - 20:00

Július elsején, vasárnap zenés-táncos délutánra invitál minket az esztergomi Tár-lak Szalon. Az örökzöld melódiakoktélokat a Párma Csaba – Kertai Mihály Duó szolgáltatja, közreműködik Ujvári Zsolt.

A Tár-lak Szalon szerdától szombatig, 9-től 12 óráig látogatható. További információk a facebook.com/tarlak.szalon oldalon.

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap