Szilárda

Hídlap

Szakmák Éjszakája a Balassában

13/04/2018 18:00 - 22:00

A Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola csatlakozik idén is a Szakmák Éjszakája országos rendezvénysorozathoz. Április 13-án, 18 és 22 óra között várják az általános iskolásokat a szüleikkel és azokat a gimnazistákat, akik szakmát szeretnének tanulni az érettségi megszerzése után.

A rendezvényen a következő szakképzések mutatkoznak be: iskolai titkár, kereskedő, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, turisztikai szervező, érzékesítő, vendéglátás-szervező, cukrász, eladó, pincér, szakács.

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap