Árpád

Hídlap

Tangó-szerenád Vácon

14/10/2018 18:00 - 20:00

Október 14-én, 18 órakor a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola Cs. Nagy Tamás hangversenytermében koncertet ad a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Kamaraegyüttese /Tangó-szerenád/.

Sok szeretettel várja az érdeklődőket a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola a Cs. Nagy Tamás hangversenytermében, október 14-én, 18 órakor a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar kamaraegyüttesének koncertjén (művészeti vezető: Sándor Bence).

A zenekar célkitűzése, hogy a jövőben rendszeresen komolyzenei hangversenyeket szervezzen és valósítson meg nem csak Vácott, hanem a régióban, az Ipoly-vidéken, valamint Felvidéken egyaránt.

A váci fellépés alkalmával a Tangó-szerenád hangverseny műsorában felcsendülnek majd Astor Piazzola, J.S. Bach és Antonin Dvorak kompozíciói.

A rendezvény fővédnöke Rétvári Bence országgyűlési képviselő.

  • A jéghideg Dunába ugranak Nagymaroson

    2019. január 1-jén, 11 órakor a nagymarosi strand területén évbúcsúztató és újév köszöntő csobbanást tartanak a Dunában. Az esemény a Nagymarosi Önkormányzat támogatásával, orvosi felügyelet mellett zajlik és az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt.

    Hídlap
  • Megszűnik a Takarék Letkésen

    December 14-től már csak a nagymarosi kirendeltségen vehetik igénybe a letkésiek a Centrál Takarék Szövetkezet szolgáltatásait. A letkési ugyanis megszűnik, az ügyeket a hozzá legközelebb eső településen intézhetik majd.

    Hídlap