Bernadett

Hídlap

Tangó-szerenád Vácon

14/10/2018 18:00 - 20:00

Október 14-én, 18 órakor a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola Cs. Nagy Tamás hangversenytermében koncertet ad a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Kamaraegyüttese /Tangó-szerenád/.

Sok szeretettel várja az érdeklődőket a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola a Cs. Nagy Tamás hangversenytermében, október 14-én, 18 órakor a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar kamaraegyüttesének koncertjén (művészeti vezető: Sándor Bence).

A zenekar célkitűzése, hogy a jövőben rendszeresen komolyzenei hangversenyeket szervezzen és valósítson meg nem csak Vácott, hanem a régióban, az Ipoly-vidéken, valamint Felvidéken egyaránt.

A váci fellépés alkalmával a Tangó-szerenád hangverseny műsorában felcsendülnek majd Astor Piazzola, J.S. Bach és Antonin Dvorak kompozíciói.

A rendezvény fővédnöke Rétvári Bence országgyűlési képviselő.

  • A Dunakanyarban élők nem támogatják a Red Bull Air Race-t

    Bár alternatív helyszínként a Dunakanyar is felmerült, a térségben élők többsége nem támogata azt, hogy Budapest helyett a régióban rendezzék meg a júliusra tervezett Red Bull Air Race futamot. A műrepülő-verseny helyszínével kapcsolatban Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője indított szavazást közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István, Budapest főpolgármestere nem ad engedélyt arra, …

    Hídlap
  • Esztergomig menekült a zuglói gyilkos

    Esztergomban fogták el annak a zuglói gyilkosságnak a gyanúsítottját, akit a rendőrök a budapesti Nagy Lajos király útján talált, elvágott torkú férfi megölésével vádolnak. Egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a bűne a 60 éves áldozatnak. Egy azonban biztos: a rendőrök néhány órával a bejelentés után elkapták a gyanúsítottat. Február 17-én a Budapesti Rendpr-főkapitányság rendőrei …

    Hídlap