Zsuzsanna

Hídlap

Tavaszi túra vadhúskóstolóval

25/03/2017 08:00

A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeti Igazgatósága ismét túrát szervez. Március 25-én, szombaton, 8 és 10 óra között, kisebb csoportokban indulnak a kirándulók az Alsóvadácsi Vadászháztól a Serédi-kastélyhoz.

Az érdeklődők vadhúskóstolóval, honvédségi bemutatóval, természetvédelmi ismeretekkel, illetve a Serédi-kastély történetével színesítve járhatják be a szép, bár kissé nehéz terepet. Útközben forró itallal és medvehagymás zsíros kenyérrel készülnek a szervezők a túrázóknak. Fontos, hogy a táv kb. 10 km és nagyjából 300 méter a szintemelkedés. Az út igazi erdei ösvényeken halad, ami nem könnyű terep.

Jelentkezni a +36/33-474-440-es telefonszámon hétköznaponként 6 és 14 óra között lehet, vagy a toth.marta@bp-erdo.hu e-mail címre küldött üzenettel!

Forrás: labatlan.blogspot.hu
Képek forrása: hazaivadasz.hu, kastelyok.com

  • Gumiabroncsokkal hordták tele a csolnoki hegyet

    A festői környezetéről is ismert Csolnokon ismeretlen személyek szemétlerakónak használják a Mókus-hegyet. A paplanernyősők és a kirándulók körében népszerű területen nem csak gumiabroncsok, hanem kommunális hulladék is megtalálható. A lakosok az esettel kapcsolatban az interneten fejezték ki véleményüket és remélik, hogy felfedhetik a tettes kilétét.

    Hídlap
  • Földbe tiporta ellenfelét az Esztergom

    Kiütéses győzelemmel küldte haza a Csépe Salgótarjáni SKC csapatát a Női Kézilabda NBII Északi-csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC alakulata, amely 40:19 arányban múlta felül a nógrádi gárdát. A lehengerlő teljesítményt nyújtó hazaiak a hétvégi sikerükkel megléptek üldözőiktől, egyben megőrizték a tabellán a harmadik helyüket is.

    Hídlap