Márk

Hídlap

Tavaszi túra vadhúskóstolóval

25/03/2017 08:00

A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeti Igazgatósága ismét túrát szervez. Március 25-én, szombaton, 8 és 10 óra között, kisebb csoportokban indulnak a kirándulók az Alsóvadácsi Vadászháztól a Serédi-kastélyhoz.

Az érdeklődők vadhúskóstolóval, honvédségi bemutatóval, természetvédelmi ismeretekkel, illetve a Serédi-kastély történetével színesítve járhatják be a szép, bár kissé nehéz terepet. Útközben forró itallal és medvehagymás zsíros kenyérrel készülnek a szervezők a túrázóknak. Fontos, hogy a táv kb. 10 km és nagyjából 300 méter a szintemelkedés. Az út igazi erdei ösvényeken halad, ami nem könnyű terep.

Jelentkezni a +36/33-474-440-es telefonszámon hétköznaponként 6 és 14 óra között lehet, vagy a toth.marta@bp-erdo.hu e-mail címre küldött üzenettel!

Forrás: labatlan.blogspot.hu
Képek forrása: hazaivadasz.hu, kastelyok.com

  • Polgármesterek ismerték el a rendőrök munkáját

    A Rendőrség Napja alkalmából Bajót, Lábatlan, Nyergesújfalu és Süttő polgármestere adott át jutalmakat a Nyergesújfalui Rendőrörs munkatársainak április 24-én. A települések vezetői azokat a rendőröket ismerték el Lábatlanon, akik munkájukkal, szolgálatellátásukkal példát mutattak kollégáiknak.

    Hídlap
  • Lovastúra-útvonalak nyíltak a Pilisben

    A Pilisi Parkerdőben ünnepélyes keretek között nyitották meg a Pilis Ride erdei lovas úthálózat első szakaszát, így a gyalogos és kerékpáros túrázás mellett már lóháton is kényelmesen bejárhatók a Visegrádi-hegység legszebb részei.

    Hídlap