Valér

Hídlap

Tavaszi túra vadhúskóstolóval

25/03/2017 08:00

A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeti Igazgatósága ismét túrát szervez. Március 25-én, szombaton, 8 és 10 óra között, kisebb csoportokban indulnak a kirándulók az Alsóvadácsi Vadászháztól a Serédi-kastélyhoz.

Az érdeklődők vadhúskóstolóval, honvédségi bemutatóval, természetvédelmi ismeretekkel, illetve a Serédi-kastély történetével színesítve járhatják be a szép, bár kissé nehéz terepet. Útközben forró itallal és medvehagymás zsíros kenyérrel készülnek a szervezők a túrázóknak. Fontos, hogy a táv kb. 10 km és nagyjából 300 méter a szintemelkedés. Az út igazi erdei ösvényeken halad, ami nem könnyű terep.

Jelentkezni a +36/33-474-440-es telefonszámon hétköznaponként 6 és 14 óra között lehet, vagy a toth.marta@bp-erdo.hu e-mail címre küldött üzenettel!

Forrás: labatlan.blogspot.hu
Képek forrása: hazaivadasz.hu, kastelyok.com

  • Szörnyen jó mesekönyv egy esztergomi kötődésű írótól

    Pifkó Célia, esztergomi kötődésű író könyvét tegnap mutatták be Budapesten, a Várkert Bazárban. A „Szörnyek a szobádban” című színvonalas, bájos alkotást Orosz Annabella illusztrálta és a Képmás kiadó gondozásában látott napvilágot. Az esztergomi kötődésű író édesapjáról utcát is neveztek el.

    Hídlap
  • Megújult a községháza Dömösön

    Nyolcvan millió forintból újult meg a községháza Dömösön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert támogatásból, valamint az önkormányzat saját forrásából. A korszerűsített épületet szerdán adták át.

    Hídlap