Akadályverseny kutyásoknak

Kutyákat és gazdáikat várják azon az akadályversenyen, amelyet június 3-án rendeznek a piliscsévi motocross pályán. A rendezvényen a megmérettetés mellett lesznek bemutatók, állatorvosi- és táplálási szaktanácsadások is.

Kutyákat és gazdáikat várják azon az akadályversenyen, amelyet június 3-án rendeznek a piliscsévi motocross pályán. A rendezvényen a megmérettetés mellett lesznek bemutatók, állatorvosi- és táplálási szaktanácsadások is.

A felhívás így szól:

Szereted a kihívásokat, a futást és még kutyás is vagy? Akkor június 3-án nem is lehet más programod, mint a piliscsévi motocross pályán rajthoz állni.

Kutyakemény nap lesz! Bírni fogod? Nevezz és kiderül!

Nevezni itt tudsz: harddograce.com/application/

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon.

Részletes információt a versenyről itt találsz: harddograce.com/race

A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

A verseny házigazdája: Pindroch Csaba

Természetesen lesznek látványos kutyás bemutatók, állatorvosi szaktanácsadás a ZOETIS Hungary (www.zoetis.hu/) szakembereinek közreműködésével, táplálási szaktanácsadás a Hill’s Pet Nutritionszakembereinek segítségével. Ha pedig felszerelésre lenne szükséged aJulius-K9 Magyarország termékei a helyszínen elérhetőek lesznek. A folyadék pótlásáról pedig a Gallica gondoskodik majd. Találkozhatsz “Önzetlenül” partnereinkkel akik tanácsaikkal segítenek, hogy még felelősebb kutyatartó lehess és gazdára váró kutyusokkal is megismerkedhetsz. A fő attrakció persze a versenyzőknek való drukkolás lesz!

Köszönjük, ha részvételi szándékod az “Ott leszek” gomb megnyomásával jelzed! 🙂 Ha nemcsak látogatóként érdekel a verseny, hanem indulnál is, használd ezt a linket a nevezéshez: harddograce.com/application/ (A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Bővebb információt a Hard Dog Race-ről itt találsz: harddograce.hu. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.com címre várjuk a leveledet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!