Szabina

Hídlap

Bosznia-Hercegovina lesz a magyar rögbiválogatott vb-selejtezős ellenfele

Bosznia-Hercegovina lesz a magyar rögbiválogatott ellenfele a világbajnoki pótselejtező európai zónájának első körében.

Hirdetések

Magyarország veretlenül végzett az Európai Nemzetek Kupája-sorozat második konferenciájának északi csoportjának első helyén – ősztől így a kontinentális sorozatban egy osztállyal feljebb játszhat -, míg vb-selejtezős riválisa Ausztria, Szlovénia és Szerbia előtt a déli csoportot nyerte meg.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a bosnyákok elleni találkozót május 20-án rendezik. A párharc továbbjutója a következő vb-selejtezős fordulóban a Csehország-Málta összecsapás győztesével találkozik.

Forrás: MTI

Hirdetések

  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap