Nárcisz

Hídlap

Burkolatjavító munkák a 11-es úton

Megkezdődött a 11-es számú főút burkolatának javítása a Visegrád felé vezető szakaszon. A munkálatok idejére forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hirdetések

A benzinkúttól a Búbánatvölgy felé tartó szakaszon (a szennyvíztisztító bekötőútjáig) több helyen felmarták tegnap az aszfaltot, a következő napokban az újraaszfaltozásig forgalomkorlátozásra számítsanak az arra közlekedők.

A Magyar Közút tájékoztatása szerint az idén megtörténik a Dobogókői út felújítása is a Praktiker körforgalomtól a Sugár útig, a munkálatok itt várhatóan ősszel kezdődnek.

Hirdetések

  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap