Alfonz

Hídlap

A Lepencei Strandfürdő újranyitásának alternatívái

A Lepencei Strandfürdő több, mint tíz éve zárta be kapuit a látogatók előtt, de a strand újranyitásának kérdése azóta is foglalkoztatja a korábban idelátogató vendégeket, és Visegrád város önkormányzatát. Lássuk, milyen alternatívák jöhetnek számításba az újranyitás kapcsán!

Hirdetések

Emlékeztek a strand meleg vizes medencéjének boltíveire, vagy az úszómedence melletti többsoros lelátóra? Akik legalább egyszer fürödtek itt még a strand fénykorában, azok biztosan nem felejtik el a különleges hangulatát és az izgalmas mezítlábas csúszkálást a betonlépcsőkön (korlát nélkül). Ez nem egy átlagos fürdőhely volt, ez maga volt a paradicsom. Ma már retronak tartanánk, de még így is sokaknak megdobogtatná a szívét.

A város vezetését évek óta foglalkoztatja a strand újranyitásának kérdése, így szakértők segítségét igénybe véve megvizsgálta, hogy milyen pénzügyi-gazdasági feltételei lennének a strand újjáépítésének, üzemelésének. A cél az volt, hogy reális képet kapjanak a létesítmény költségeivel, az esetleges hasznaival vagy veszteségeivel kapcsolatban. 2017 áprilisában a Visegrádi Hírek Különszámában számoltak be az eredményekről.

A cikk folytatása itt olvasható:

http://ilovedunakanyar.hu/cikk/elmeny-es-kultura/kozelet/elkeszult-az-elemzes-a-lepencei-strandfurdo-ujranyitasanak-alternativairol-289

Hirdetések

  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap