Versenyképes vállalkozókat képez a kamara

Az országban elsőként a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdte meg a vállalkozók digitális továbbképzését az internetes marketing területén - ismertette a tanfolyam második előadásán kedden a kamara elnöke.

Az országban elsőként a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdte meg a vállalkozók digitális továbbképzését az internetes marketing területén – ismertette a tanfolyam második előadásán kedden a kamara elnöke.

Dr. Szerencsés László elmondta, korábban a kamara Esztergomban, Komáromban és Tatabányán szervezett két-két előadást a Vállalkozz Digitálisan programsorozat keretében. A mostani kezdeményezéssel a korábbi előadássorozat egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó témájában nyújtanak elmélyültebb ismereteket a jelentkezőknek.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke is üdvözölte a részvevőket, és köszönetet mondott a szervezőknek, mivel a kamara kötelező feladatain túl is dolgozik azért, hogy a kis és középvállalkozások javítsák informatikai képességeiket, ezzel növeljék versenyképességüket. A közgyűlés elnöke hozzátette, a mai vállalkozási környezetben internetes jelenlét nélkül szinte már nem is beszélhetünk felelős cégmenedzselésről.

Mészárosné Borbás Orsolya, a Mimézis Kft. online marketing szakértője a résztvevőkkel megismerteti az internetes reklám mindenki számára elérhető, költségtakarékos megoldásait, a Google és a Facebook lehetőségeit. Mindazok számára hasznos a program, akik már rendelkeznek saját weboldallal, vagy rövidesen tervezik, de a benne rejlő lehetőségeket eddig nem tudták kiaknázni.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!