Fotelt tett az idős nő nyakára, majd kirabolta

Mindössze 17 éves az a tokodi fiatal, aki május 28-án betört egy egyedül élő idős asszonyhoz, bántalmazta, majd kirabolta. A Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ellene.

Mindössze 17 éves az a tokodi fiatal, aki május 28-án betört egy egyedül élő idős asszonyhoz Sárisápon, bántalmazta, majd kirabolta. A Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ellene.

A gyanúsított Sárisápon, egy családi ház ablakát betörte, majd a helyiségekben kutatott. Az ingatlanban egyedül élő 66 éves nő észlelte, hogy egy ismeretlen férfi a szobában lámpával világít és rászólt. A támadó az ágyban fekvő asszonyhoz lépett és kezeivel a száját befogta. A sértett a szorításból kiszabadult, azonban fejére a férfi ágyneműt húzott és egy fotelt tett a nyakára.

A tettes készpénzt, cigarettát és élelmiszert vett magához, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök még aznap elfogták az elkövetőt.

A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A fiú beismerő vallomást tett.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!