Bicikliverseny és BMX bemutató Esztergomban – Fotók

Bicikliversennyel próbálja a helyes közlekedési szabályok betartására nevelni a gyerekeket az esztergomi rendőrkapitányság. Az általános iskolás diákoknak szerdán tartottak vetélkedőt, ahol a szórakozás és a hasznos információk begyűjtése mellett BMX bemutatót is láthattak a gyerekek.

Bicikliversennyel próbálja a közlekedési szabályok betartására nevelni a gyerekeket az Esztergomi Rendőrkapitányság. Az általános iskolás diákoknak szerdán tartottak vetélkedőt, ahol a szórakozás és a hasznos információk begyűjtése mellett BMX bemutatót is láthattak a gyerekek.

A negyedik és a hetedik osztályosokat célozta meg szerdai programjával az Esztergomi Rendőrkapitányság. A közlekedésbiztonsági vetélkedő a Duna-parti kerékpárúton zajlott, ahol különböző állomásokon kellett végigmenniük a gyerekeknek. Mindegyik pontnál kerékpározással kapcsolatos feladatokat oldottak meg.
A rendezvényen tíz ötfős csapat vett részt, akik jó hangulatban zárták a napot.

Néveri Péter Edvárdné rendőrfőhadnagy elmondta: a térségben az elmúlt héten két közlekedési baleset történt, egyiknek kerékpáros volt az okozója. A rendőrség szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki tartsa be a szabályokat. Illetve fontos, hogy akik egy nyomon haladó járművel közlekednek, tudják, hogy rájuk is ugyanúgy vonatkoznak a KRESZ szabályai.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!