Dömötör

Hídlap

Virágot egy mosolyért – csokrokkal kedveskednek az esztergomiaknak

Senki ne lepődjön meg, ha június 28-án egy virágcsokrot talál valahol Esztergom utcáin. Nyugodtan fogja meg, vigye haza és gondoljon arra, milyen csodás növények a virágok! Az egyik esztergomi virágüzlet mosolyért cserébe lepi meg a járókelőket a csokrokkal.

Hirdetések

Az országos kezdeményezés tavalyi nagy sikere után, jövő héten ismét virágcsokrokat helyez el a Holop Virágüzlet Esztergom utcáin, parkokban. Teszik mindezt pusztán azért, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

A szervezők felhívásukban azt írták: az apró figyelmességgel arra kívánunk rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. Szépségükkel, bájukkal elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig, részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak. Elviselhetőbbé teszik a lelkileg nehéz időszakot, de ugyanakkor energiával és boldogsággal töltenek fel. Egy szép leveles, virágzó dísznövény vagy épp pár szál virág harmonikusabbá varázsolja otthonunkat.

Június 28-án tehát érdemes nyitott szemmel járni Esztergomban, hiszen bárhol felbukkanhatnak a csokrok.
Ha talált egyet, küldjön nekünk róla egy fotót!

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap