Orsolya

Hídlap

Megközelíthetetlen Esztergom Letkés felől

Teljes útzár van Letkés és Esztergom között az Ipolyszalka utáni szerpentinen. Egy mezőgazdasági munkagép és egy árokba csúszott busz akadályozza a forgalmat. Úgy tudjuk, még órákig nem lehet használni azt az útszakaszt.

Hirdetések

A szerpentin tetején egy mezőgazdasági munkagép állt le, vélhetően műszaki hiba miatt. A járművet egy autóbusz próbálta meg kikerülni, a manőver viszont nem sikerült, így árokba csúszott. Jelenleg áll a forgalom.

Információink szerint senki nem sérült meg.

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap