Dömötör

Hídlap

Önkénteseket keres a Sárkányfesztivál csapata

Szeret sárkányt eregetni? Szívesen kreatívkodik? Önkénteseket keres a zebegényi Sárkányfesztivál szervező csapata dekorációs és építgetős feladatokra. A segítségre szeptember 13-18. között van szükség.

Hirdetések

A szervezők a következő felhívást tették közzé közösségi oldalukon:

Önkénteseket keresünk a fesztivál dekorációs, és építgetős feladataiban való részvételre! Ha van kedved szeptember 13 és 18 között Zebegényben egy sárkánycsapat tagjaként működni, belesni a kulisszák mögé, tanulni, és velünk pörögni, akkor jelentkezz az onkentessarkany@gmail.com email címen egy rövid bemutatkozással, és jelöld meg, hogy a fenti intervallumban mikor tudnál és szeretnél velünk lenni!

Az önkénteseknek szállást és felejthetetlen sárkánydombi panorámás finom ebédeket biztosítunk, ezen felül néha az anyukáink sörökkel és sütikkel lepnek majd meg minket a dombon (mert mindig ez van)! A fiú jelentkezők könnyű/közepes fizikai munkavégzésre számíthatnak, a lányok dekorációs feladatokban vehetnek majd részt. Előny, ha kreatív vagy és imádsz sárkányt eregetni, mert akkor bőven lesz közös témánk! 🙂 Ha kedvet kaptál, vagy szükséged lenne még néhány infora, írj az alábbi címre:
onkentessarkany@gmail.com

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap