Lőrinc

Hídlap

Könnyítse meg saját életét székhelyszolgáltatással

Vállalkozásához szüksége lenne egy székhelyre? Unja, hogy folyton Ön veszi át a postát és még könyvelnie is kell? Nincs egy hely, ahol nyugodtan dolgozhat? És akkor az adótervezésről még nem is beszéltünk… Mit szólna, ha mindezt megoldanák Ön helyett?

Hirdetések

Ha rákattintott erre a cikkre, bizonyára tudja, hogy milyen érzés otthon, a konyhaasztalnál, pizsamában a laptop előtt ülni. Saját irodát vásárolni és bérelni viszont nem egy olcsó mulatság, tudjuk. A Baunsback Hungary Kft. székhelyszolgáltatásával leveszi a válláról ezt a terhet.

Képzeljen el egy irodát, ahol megoldják Ön helyett a pepecselős feladatokat: átveszik a postán érkező leveleit, fogadják a hivatalos szerveket és Önnek csak az e-mailjét kell néznie, amin keresztül értesítik a történtekről. Mindeközben intézheti a valóban cégvezetőhöz illő feladatokat. Jól hangzik, nem?

Mondunk jobbat! Ha szüksége van egy irodára, mert tárgyalni szeretne, akkor biztosítanak Önöknek egy helyiséget, sőt, még kávét is főznek! Ha csak egy irodát szeretne néhány órára, ahol nyugodtan leülhet dolgozni, azt is megteheti. Biztosítanak számítógépet, nyomtatót és mindent, ami egy irodai munkához szükséges. Mindemellett használhatja a felszerelt konyhát és konditermet is.

A lényeg, hogy nem kell reggeltől estig egy irodában ülnie ahhoz, hogy fogadja a hívásokat, leveleket, a Baunsback megoldja Ön helyett!

Mindezek mellett, ha Önnek is egy sötét lyuk a könyvelés világa, a cég szakemberei segítenek azt érthetővé tenni.

Összességében tehát egy személyre szabott, emberközpontú szolgáltatást kap, ami mellé igénybe veheti a hazai és nemzetközi adótervezést, jogi szolgáltatást és coworkinget is.

Keresse a Baunsbacket a következő elérhetőségek valamelyikén, szívesen levesznek a válláról pár terhet!

BAUNSBACK HUNGARY KFT.
CÍM: 2500 Esztergom, Árok utca 3.
TELEFON: +36 70 8811222
E-MAIL: office@baunsback.hu
WEB: www.baunsback.hu

xxx

Hirdetések
  • Idegenben győzte le a Debrecent a Dorog

    Bár az első fordulóban a Pécstől kikapott, a Soroksár után a DEAC csapatát is legyőzte a Dorogi FC a Merkantil Bank Ligában. Így a hat ponttal rendelkező „Bányász” jó formában várhatja a Nyíregyháza Spartacus elleni találkozót.

    Hídlap
  • Elhunyt Györe Lajos mesteredző

    A család mély fájdalommal tudatta, hogy 73. életévében elhunyt Györe Lajos mesteredző – közölte a waterpolo.hu. Nem csak tréneri, hanem játékos pályafutását is sikerek övezték, emellett edzői munkájával segítette a dorogi Új-Hullám Sportegyesületet is.

    Hídlap