Nyílt levél Esztergom jegyzőjének

A Hídlap.hu nyílt levelet fogalmazott meg Dr. Endre Szabolcsnak, Esztergom jegyzőjének.

Tisztelt Jegyző Úr!

A napokban már több forrásból jutott el szerkesztőségünkhöz az a téves hír, amely szerint a Hídlap.hu pályázati anyagot nyújtott be szeptemberben az Esztergomi Közös Önkormányzat részére. Szeretnénk elejét venni annak, hogy ez a téves információ elterjedjen, ezért kérdéseire nyílt levélben válaszolunk Önnek.

Olvasóink pontos tájékoztatása érdekében:

A Hídlap.hu 2017. november 20-án az alábbi levelet kapta Öntől:

Ön, mint a www.hidlap.hu címen működő médium tulajdonosa 2017 szeptemberében pályázati anyagot nyújtott be az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal részére.

Ezúton kérem szíves tájékoztatását, hogy hol és kitől szerezte az információt a pályázati anyag követelményei tekintetében, ugyanis ebben az évben – egyelőre – nem került kiírásra pályázat az internetes médiumok részére.

Esztergom, 2017. november 20.

Üdvözlettel: Endre Szabolcs jegyző

Ezúton, nyílt levélben, hírportálunkon szeretnénk válaszunkról tájékoztatni.

Szerkesztőségünk meglepetten olvasta a sorokat. Jegyző Úr figyelmét bizonyára elkerülte, de a Hídlap.hu nem egy pályázati anyagot, hanem pályázati beszámolót nyújtott be az esztergomi önkormányzathoz szeptemberben.

A beszámolót a még 2016-ban, a városban működő online médiumok számára kiírt (nyertes) támogató pályázat kötelező részeként nyújtottuk be. Ezt Önök, mint a pályázat kiírói határozták meg.

A keddi nap folyamán megjelent a város honlapján, hogy idén újra kiírásra került a Pályázat internetes médiumoknak 2017 elnevezésű támogatási lehetőség.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az önkormányzat az idei évben is anyagi segítséget nyújt pályázat útján a helyi médiumok számára.

Köszönjük és bízunk benne, hogy továbbra is eredményesen együttműködhetünk azért, hogy minél szélesebb körben tájékoztassuk olvasóinkat.

Üdvözlettel,
a Hídlap.hu szerkesztősége

Esztergom, 2017.11.24.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!