Alfonz

Hídlap

Megújulhatnak a bajnai óvoda udvari játékai

Majdnem 300 ezer forint gyűlt össze a bajnai óvodásoknak egy adventi hangverseny keretében. A jótékonysági programot lelkes szülők és az óvoda dolgozói szervezték. Az adományt az óvoda udvari játékainak bővítésére és megújítására fordítják majd.

Hirdetések

A hangversenyt december 17-én, a bajnai Szent Adalbert templomban tartották. A szervezők eltökélt célja, hogy ezzel a kezdeményezéssel hagyományt teremtenek, így minden évben tudják majd támogatni ilyen formában is a helyi óvodát.

Fotó: Józsa Alex

Hirdetések
  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap