Blanka, Bianka

Hídlap

Harminchét – Anna blog első rész

A Wikiszótár szerint a harminchat után és a harmincnyolc előtt álló szám.

Hirdetések

A számmisztika szerint viszont a 37-es a szerencsés kapcsolatok, szerelmek és jó házasság jelölője.
Na, ez már sokkal jobban tetszik!

Ha másodpercben méred, igazán említésre sem méltó idő. Ha percben méred, már meghatározhatja a napod hangulatát. Ha órában méred, bőven túlmutat egy napon, ha napok számát jelöli a 37, ennyi idő alatt szokássá alakíthatsz új dolgot az életedben.

Mi van akkor, ha a harminchét az éveid számát jelenti?

Véleményem szerint a válasz kétféle lehet.

Az egyik, ha férfi vagy. Ennyi idősen Tiéd a világ… és valószínűleg így is érzed. Erőd, sármod, intellektusod teljében. Nemesedsz, ahogy az évek peregnek, a szemed körüli ráncok csak még csibészesebbé tesznek, egyre jobban érezheted magad a bőrödben. Jó eséllyel megtaláltad a hivatásod, a partnered, akár néhány gyermek is futkos körülötted, olajozott a gépezet. Ha a partner és gyermek még hiányzik, akkor sincs baj, hiszen hová kapkodnod, ráérsz még azzal… és valóban, a biológia nem sürget, ha kedved szottyan, Te akár 50 évesen is képes vagy gyermeket nemzeni.

A másik eshetőség, ha nő vagy. A 37 éves nő kiforrott, erős, magabiztos és játszmamentes. Tisztában van az adottságaival és hálás azért, hogy még a „harmincasok” táborát erősítheti… ha már erősen az alvégen erősít is. 🙂 Már túl van néhány románcon, megmosolyog átlátszó próbálkozásokat, kiáll önmagáért és az esetek legnagyobb százalékában a családjának él. Hivatásában megtalálta önmagát, nem kapkod, átgondolt, higgadt és türelmes. Higgadtan és türelmesen szemléli testét, amely évről évre meglepi a gravitáció és rugalmatlanság tekintetében. Mert valljuk be azok a formák, amelyek 10 évvel ezelőtt kereken és hetykén kísérték mindennapjainkat, ebben a pillanatban már inkább oválisan és picit megtépázott lelkesedéssel díszítik testünket.

Viszont Istennek hála, ebben a korban a nő fel van vértezve kellő mennyiségű és minőségi humorral, hogy kezelni tudja ezeket a kisebb-nagyobb szépséghibákat. Legalábbis én így érzem.

Anna vagyok. Két hete töltöttem a 37-et és van néhány érdekes sztorim…

Fotó: http://www.thiswillblowmymind.com/life-looks-like-turn-30/7/

Hirdetések