Dr. Nemes Tamás kapta a Pro Urbe díjat

Esztergomban Pro Urbe díj átadóval, a Mindszenty iskolások ünnepi műsorával, emlékmenettel és koszorúzással emlékeztek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tavaszi eseményeire március 15-én.

Esztergomban Pro Urbe díjátadóval, a Mindszenty iskolások ünnepi műsorával, emlékmenettel és koszorúzással emlékeztek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tavaszi eseményeire március 15-én.

A Szent Imre Szakgimnázium dísztermében a történelmi eseményeket ezúttal a Mindszenty József Katolikus Általános Iskola diákjai idézték fel. Az ünnepi megemlékezést követően átadták a Pro Urbe Esztergom-díjat. A város és a térség fejlődése, gyarapodása érdekében kifejtett közéleti tevékenysége, valamint az egészségügy területén több évtizeden át végzett példás szakmai munkája elismeréseként ebben az évben Dr. Nemes Tamásnak ítélte oda az esztergomi képviselőtestület.

Az ünnepséget és a zászlók előtti tisztelgést követően emlékmenet indult a szentgyörgymezői ’48-as honvédtemetőbe, ahol az ökumenikus áldást követően a jelenlévők elhelyezték koszorúikat.

Az eseményről készült fotókat IDE kattintva nézheti meg.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!