Nárcisz

Hídlap

Megrongálták a Gerenday kertjét

Megrongálták a lábatlani Gerenday Közösségi Ház kertjét. Erről az intézmény közművelődési vezetője tájékoztatta a helyieket. Az ismeretlenek tönkretették a virágokat, letépték és szétdobálták őket.

Hirdetések

Szabó Ildikó így fogalmazott a közösségi oldalon:

“Értelmetlen vandalizmus!
Ez a látvány fogadott hétfőn reggel a Gerenday udvarban.
Miért nem lehet eredeti pompájukat megőrizve gyönyörködni a kert növényeiben?
Sajnos sokszor találkozunk ezzel a jelenséggel a kert különböző részein és nem értjük, miért nem vigyáznak (sőt sok esetben kárt okoznak) egyesek ott, ahol pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, találkozhatunk, beszélgethetünk….
Kérünk mindenkit, óvja természeti- és lakókörnyezetünket, vigyázzunk közös értékeinkre!”

Fotó: Szabó Ildikó

Hirdetések

  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap