Rejtélyek Városa programok Esztergomban

A Rejtélyek Háza 2013-ban nyitotta meg kapuit Esztergomban, azóta már 11 városban érhetőek el programjaik, melyek a nyomozni vágyóknak és krimi kedvelőknek egyaránt tartalmas szabadidős lehetőségeket kínálnak.

A Rejtélyek Háza 2013-ban nyitotta meg kapuit Esztergomban, azóta már 11 városban érhetőek el programjaik, melyek a nyomozni vágyóknak és krimi kedvelőknek egyaránt tartalmas szabadidős lehetőségeket kínálnak.

Szabadtéri nyomozós játékokkal indult a csapat, ezzel új szintre emelték a „city quiz” fogalmát és kifejlesztették a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élményprogramja.

Esztergomban érhető el a 11 város közül a legtöbb választható történet városnéző sétáik közül, amely 4 különböző túra útvonalon kalauzolja el a játékosokat Esztergom legszebb látnivalóihoz, vagy akár eldugott pontjaihoz is: legyen szó történelmi- vagy fiktív gyilkosságról, szesztilalom időszakáról és maffiáról, mind-mind egy izgalmas program keretein belül megismerhetőek.

2018-ban a már jól ismert Detektív Hétvége alkalmával debütált „Az éjszakai pillangó halála” fantázianévvel ellátott krimi túra, mely azóta legnépszerűbb programuk lett. Története egy halálesetet dolgoz fel a ’20-as évek Amerikájának korrupt világában. Különlegessége, hogy az első olyan Rejtélyek Városa történet, amely mind a 11 városban elérhető.

Népszerűségének apropóján jött az ötlet, hogy legyen a történetnek folytatása, mely a Múzeumok Éjszakáján volt először elérhető országszerte.

„Az éjszakai pillangó halála 2.” egyedisége, hogy a résztvevőknek van lehetőségük választani, melyik városban szeretnék lejátszani a folytatást, függetlenül attól, hol kezdték meg a nyomozást az első résszel.
Egyetlen feltétele van a második rész lejátszásának: az első rész ismerete, hiszen így nyer értelmet ez a folytatásos történet.

Összes program folyamatosan elérhető és foglalható az év bármely időszakában.

Bővebb információ:
Weboldal: http://esztergom.rejtelyekhaza.hu/
E-mail: esztergom@rejtelyekhaza.hu
Facebook: https://www.facebook.com/rejtelyekhaza.esztergom/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!