Megsemmisült egy lábatlani nő otthona – segítséget kér

Segítségre szorul a pénteki, lábatlani tűzeset károsultja - írja felhívásában a Lábatlan Város Polgárőrsége Egyesület. A rokkantnyugdíjas nő háza lakhatatlanná vált, de önerőből nem tudja helyreállítani a lakóingatlant. A lakosság segítségét kéri.

Segítségre szorul a pénteki, lábatlani tűzeset károsultja – írja felhívásában a Lábatlan Város Polgárőrsége Egyesület. A rokkantnyugdíjas nő háza lakhatatlanná vált, de önerőből nem tudja helyreállítani a lakóingatlant. A lakosság segítségét kéri.

Január 11-én a késő esti órákban tűz ütött ki Lábatlanon, a Somogyi Béla utca egyik házában. A tűzoltók a tüzet megfékezték, amihez szükség volt a tető megbontására. A tűz eloltását követően a szolgálatos rendőr és a vele együtt szolgálatot teljesítő polgárőr az ott lakó hölgyet egyik családtagjánál helyezte el.

A Lábatlan Város Polgárőrsége Egyesület gyűjtést szervez a károsult asszonynak. A hölgy 57 éves rokkantnyugdíjas, mellette részmunkaidőben takarítóként dolgozik. Párja fekvőbeteg, kórházban van. A nő jelenleg egyik családtagjánál van és szeretne minél hamarabb visszaköltözni, de önerőből nem tudja helyreállítani a lakóingatlant, ezért bármilyen segítséget szívesen fogadna.

A következők lennének a legfontosabbak számára:
– 1 db bejárati ajtó
– ablak akár 1 db is nagy segítség kb. 120X120
– Tetőléc, bontott cserép
– Kisméretű bontott tégla
– Villanyszerelésben jártas személy

Nyílászáróból nagyon örülne a bontott de még használható állapotúnak, a helyreállítási munkálatokban a családja segítségére lesz.

Ha valaki szeretné támogatni, akkor jelezze a polgárőr egyesület felé üzenetben és megadják a család elérhetőségét.

Lábatlan Város Polgárőrsége Egyesület

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!