Szabina

Hídlap

Elismerést kaptak a Lábatlan-Karva maratonért

Az Olimpiai Ötpróba mozgalom keretében lezajlott Lábatlan-Karva maraton megvalósításáért Kiss Gábor és Tamás Hortai emlékplakettet és oklevelet vettek át az Országház Vadásztermében megrendezett ünnepségen – írja a Lábat Lan.

Hirdetések

Az elismerést Dr. Kiss Gergely olimpikon, Révész Máriusz államtitkár és Szemán Róbert, az ötpróba rendezvénysorozat ügyvezetője adta át.

A lábatlani rendezvényre 2018-ban csaknem ezren neveztek, a megvalósítást számos helyi cég támogatása és mintegy hatvan fő lelkiismeretes munkája tette lehetővé.

2019-re a szervezők számos ötlettel készülnek: megduplázzák a Bunkertúrát, hajókirándulást, exkluzív hajós edzéseket és barlangtúrát is terveznek.

Forrás: Lábat Lan

Hirdetések

  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap