Jó szolgálatot teljesíthetnek az új erő- és munkagépek

A napokban érkeztek meg Mogyorósbányára azok az erő- és munkagépek, amelyeket a Vidékfejlesztési Program (VP) pályázatának köszönhetően sikerült beszereznie az önkormányzatnak.

A napokban érkeztek meg Mogyorósbányára azok az erő- és munkagépek, amelyeket a Vidékfejlesztési Program (VP) pályázatának köszönhetően sikerült beszereznie az önkormányzatnak.Mint megtudtuk a „Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” című felhívásra két éve nyújtották be a pályázatukat, amelyen mintegy 10 millió forintos támogatást nyertek.

A 13 millió forintos projekt biztosította egy többfunkciós traktor, valamint a hozzá kapcsolódó kiegészítő erőgépek beszerzését, amelyeket dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a helyszínen tekintett meg. Az új eszközökkel karban tarthatják a bel- és külterületi utakat, az út menti padkákat és árkokat, valamint a nagyobb zöldterületeket is. A pályázat azt is biztosította, hogy az önkormányzat gépkezelő munkatársat vett fel az új jármű és tartozékai kezelésére.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!